Zoek

Roots brengt folk in het Theatercafé

Dendermonde – Roots is een nieuwe folkgroep bestaande uit vijf doorwinterde muzikanten. Erwin Sabbe (gitaar, zang en bodhran), Geert Burssens (accorderon en zang), Hilde De Wandeler (fluiten, zang en percussie), Jan Van Rossem (gitaar, zang en cajon én gekend als Can You Duet-finalist) en Sam Heuvinck (bas) verdienden hun sporen bij vele verschillende muziekgroep. Nu kruipen ze samen het podium op om Keltische muziek te spelen.

Nu zaterdag 14 juni brengen ze in het Theatercafé een intiem concert. Een ideale gelegenheid voor folkminnend Dendermonde om de leegte tot het M’Eire Moroughfestival op te vullen met instrumentale muziek, traditionele liederen en meer hedendaagse songs met Ierse of Schotse roots.

Roots in het Theatercafé (Kerkstraat, Dendermonde), zaterdag 14 juni om 21 uur. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie