Zoek

Supervlieg zoekt kunstenaars

Dendermonde – Cultuurbeleidscoördinator Katrien Aerts is op zoek naar kunstenaars die op 4 en 5 mei volgend jaar willen meewerken aan het kunst- en cultuurparticipatief project “Supervlieg”. Dit nationaal initiatief wil jonge gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar in contact brengen met kunstenaars door ze in hun atelier of op een centrale plaats samen iets te laten doen. Zaterdag wil men in de deelgemeenten activiteiten organiseren; zondag kiest de Grote Markt en het Begijnhof als centrale plaatsen. Meer informatie: 052 21 30 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie