Supervlieg zoekt kunstenaars

Dendermonde – Cultuurbeleidscoördinator Katrien Aerts is op zoek naar kunstenaars die op 4 en 5 mei volgend jaar willen meewerken aan het kunst- en cultuurparticipatief project “Supervlieg”. Dit nationaal initiatief wil jonge gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar in contact brengen met kunstenaars door ze in hun atelier of op een centrale plaats samen iets te laten doen. Zaterdag wil men in de deelgemeenten activiteiten organiseren; zondag kiest de Grote Markt en het Begijnhof als centrale plaatsen. Meer informatie: 052 21 30 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie