JH Move op zoek naar oud-leden voor viering 40-jarig bestaan

Oudegem – Jeugdhuis Move uit Oudegem bestaat volgend jaar 40 jaar. Om deze gebeurtenis niet onopgemerkt te laten voorbijgaan, wil het bestuur binnenkort starten met de voorbereiding van feestelijke activiteiten. Hiervoor willen de huidige leden ook beroep doen op oud-leden. “Ons jeugdhuis is een zeer dynamische vereniging waar mensen komen en gaan, wij willen alle mensen die gedurende 40 jaar mee hielpen het jeugdhuis draaiende te houden opnieuw samen brengen”, vertelt voorzitter Jan Rossel. “Dit wordt echter geen sinecure”, beseft penningmeester Annelies Merckx. “We starten daarom een campagne via de media”.
Wie wil meewerken aan de feestelijkheden is welkom op de startvergadering op zondag 29 juni’08 om 19u30 in JH Move.

Meer info: Jan Rossel – 0474 84 96 03 of jan_p_rossel@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord