Zoek

Vier miljoen voor ’t Keur

Dendermonde – De sociale huisvestingsmaatschappij cvba Dendermondse Volkwoningen investeert 4 miljoen euro in de wijk ’t Keur. Daar staan al sedert vele jaren staan een groot aantal woningen leeg. Er kwamen meer en meer klachten van de bewoners van de wijk.

Nu zullen de woningen eindelijk gerenoveerd worden, zoals altijd al de bedoeling is geweest. De renovatie van 50 woningen en 27 daken in de wijk werden begin juni 2008 aanbesteed aan de NV Brebuild uit Antwerpen. Aan de werken hangt een prijskaartje van 3.940.000 euro (exclusief btw). De werken starten na het bouwverlof. De bewoners van de wijk Keur krijgen deze zomer een brief met nuttige informatie over de werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie