Vier miljoen voor ’t Keur

Dendermonde – De sociale huisvestingsmaatschappij cvba Dendermondse Volkwoningen investeert 4 miljoen euro in de wijk ’t Keur. Daar staan al sedert vele jaren staan een groot aantal woningen leeg. Er kwamen meer en meer klachten van de bewoners van de wijk.

Nu zullen de woningen eindelijk gerenoveerd worden, zoals altijd al de bedoeling is geweest. De renovatie van 50 woningen en 27 daken in de wijk werden begin juni 2008 aanbesteed aan de NV Brebuild uit Antwerpen. Aan de werken hangt een prijskaartje van 3.940.000 euro (exclusief btw). De werken starten na het bouwverlof. De bewoners van de wijk Keur krijgen deze zomer een brief met nuttige informatie over de werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord