Vier miljoen voor ’t Keur

Dendermonde – De sociale huisvestingsmaatschappij cvba Dendermondse Volkwoningen investeert 4 miljoen euro in de wijk ’t Keur. Daar staan al sedert vele jaren staan een groot aantal woningen leeg. Er kwamen meer en meer klachten van de bewoners van de wijk.

Nu zullen de woningen eindelijk gerenoveerd worden, zoals altijd al de bedoeling is geweest. De renovatie van 50 woningen en 27 daken in de wijk werden begin juni 2008 aanbesteed aan de NV Brebuild uit Antwerpen. Aan de werken hangt een prijskaartje van 3.940.000 euro (exclusief btw). De werken starten na het bouwverlof. De bewoners van de wijk Keur krijgen deze zomer een brief met nuttige informatie over de werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord