Uitbaatster buurtwinkel neergestoken

Dendermonde – Woensdagnamiddag bij klaarlichte dag, werd de uitbaatster van de Prima-buurtwinkel in de Donckstraat van Dendermonde neergestoken door een inbreker. Dat meldt het Parket van Dendermonde.

Op het moment van het delict waren er geen klanten in de zaak aanwezig, de zaak heeft op woensdag immers de wekelijkse sluitingsdag. De dader, vermoedelijk een man, raakte de winkel binnen via de achterkant van het gebouw. De uitbaatster trof de dader aan en werd door hem neergestoken. Het slachtoffer werd met ernsige verwondingen naar het Sint-Blasiusziekenhuis overgebracht, maar verkeerd niet in levensgevaar. De dader kon ontkomen en van hem ontbreekt er voorlopig elk spoor. Over een eventuele buit is niets bekend.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord