Vorig jaar was toeristische topper

Dendermonde – Dendermonde slaagt er steeds beter in zich als een toeristische trekpleister te profileren. Het toeristisch infokantoor kreeg in 2007 liefst 25.000 bezoekers over de vloer. Er werden ongeveer 1.500 schriftelijke aanvragen en 5.000 telefoontjes behandeld. Naast individuele bezoekers blijven ook groepen de weg naar Dendermonde vinden. Het stadhuis (5.000 bezoekers), Onze-Lieve-Vrouwekerk (2.000), het Sint-Gertrudiskerkje in Vlassenbroek (600) zijn de meest populaire plaatsen. De dienst toerisme beschikt ondertussen over een twintigtal uitgestippelde wandel- en fietsroutes in en om Dendermonde. Ruim 300 personen huurden bij de dienst een fiets om een parcours te verkennen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord