Dendermonde Zingt ook voor kinderen

tatyanabeloy.jpg Dendermonde – Dendermonde Zingt, het grote meezingevenement op 19 juli op de Grote Markt, start met een uurtje meezingen voor de kinderen. Tijdens dit mini-meezing-programma kunnen de aanwezige kids de leukste kinderliedjes van vroeger en nu meezingen.

Na een uitgebreide enquête in enkele scholen werd een lijst van populaire liedjes samengesteld die zowat alle kinderen kunnen meezingen. Omdat kinderen wat sneller afgeleid zijn werd het programma ook interactief gemaakt. Het beperkt zich niet tot enkel maar zingen, maar er is ook wat leuke animatie en spel in verwerkt.

Presentatrice Tatyana Beloy (bekend van o.a. ‘Spring’) wordt op het podium bijgestaan door meezingende en dansende kinderen die voor een extra showelement zorgen. Op die manier wordt Dendermonde Zingt een leuk meezingfeest voor jong (en oud!).

Meer informatie: www.dendermondezingt.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

  1. moest die website nu op iets trekken en werken…
    ps: het zangprogramma is beken[b]d[/∫b]? ik zal het zangprogramma dan een handtekening moeten vragen…

Geef een antwoord