Dendermonde Zingt ook voor kinderen

tatyanabeloy.jpg Dendermonde – Dendermonde Zingt, het grote meezingevenement op 19 juli op de Grote Markt, start met een uurtje meezingen voor de kinderen. Tijdens dit mini-meezing-programma kunnen de aanwezige kids de leukste kinderliedjes van vroeger en nu meezingen.

Na een uitgebreide enquête in enkele scholen werd een lijst van populaire liedjes samengesteld die zowat alle kinderen kunnen meezingen. Omdat kinderen wat sneller afgeleid zijn werd het programma ook interactief gemaakt. Het beperkt zich niet tot enkel maar zingen, maar er is ook wat leuke animatie en spel in verwerkt.

Presentatrice Tatyana Beloy (bekend van o.a. ‘Spring’) wordt op het podium bijgestaan door meezingende en dansende kinderen die voor een extra showelement zorgen. Op die manier wordt Dendermonde Zingt een leuk meezingfeest voor jong (en oud!).

Meer informatie: www.dendermondezingt.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. moest die website nu op iets trekken en werken…
    ps: het zangprogramma is beken[b]d[/∫b]? ik zal het zangprogramma dan een handtekening moeten vragen…

Geef een antwoord