Zoek

Zwijvekeschool een laatste keer te bezoeken

Dendermonde – Op 28 juni kan je nog een laatste keer de Middenschool Zwijveke bezoeken. De school verdwijnt uit het hartje van de stad en verhuist in de loop van volgend jaar een nieuwbouw op de campus van het GO! Onderwijs aan de Begijnhoflaan.

“De gevels zijn geklasseerd en zullen herinneringen blijven oproepen, maar de gebouwen zelf zullen in de toekomst een andere bestemming krijgen. Daarom wordt het gebouw nog een laatste keer opengesteld voor alle geïnteresseerden”, laat directeur Nick Van kerckhoven weten.

Op zaterdag 28 juni kan je tussen 10 uur en 16 uur nog een laatste keer terecht in de gebouwen aan de Zwyvickstraat. “Heel wat oud-leerkrachten en oud-leerlingen hebben ons al laten weten dat ze zeker een kijkje komen nemen. Dat doet ons uiteraard heel veel plezier. We zullen heel wat herinneringen kunnen ophalen” aldus Jan Ruijgers, coördinator van middenschool Zwijveke en initiatiefnemer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie