Search

Help Myopia op weg naar Suikerrock

myopia1.jpg

Dendermonde – De Dendermondse band Myopia is finalist van ‘Suikerrock Maniacs Vote’ geworden. Uit honderden inzendingen kozen VJ’s Gerrit en Ilse van JIM twintig bands die het vanaf nu tegen elkaar opnemen in een online voting. De negen bands met de meeste stemmen mogen spelen op het podium van Suikerrock. Eén band die er tussenuit valt, krijgt toch nog een wildcard.

“U hoort ons al afkomen: stemmen is de boodschap! Surf naar http://jim.be/festival/voting_suikerrock.php en onderaan links kan je bij deelnemende bands kiezen voor Myopia. Een werkje van amper 1 minuut waarmee u ons heel gelukkig kan maken”, aldus Pascal Putteman van Myopia. “Alvast super hard bedankt en hopelijk breng jij ons op suikerrock!”

http://jim.be/festival/voting_suikerrock.php

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie