Zoeken

Handelaars kreunen onder wegenwerken

middenstandgrembergen.jpg

Grembergen – De Grembergse handelaars willen met positieve acties de werkzaamheden in de gemeente plaatsvinden opvangen. “De dorpskern ligt er sedert de aanvang van de wegen- en rioleringswerken een beetje verlaten bij. Omleidingen blijken ietwat gebrekkig georganiseerd te zijn en de politieke informatie lijkt niet altijd even correct”, aldus handelaar Nico Baert. “Een groot deel van de plaatselijke handel kreunt dan ook onder de weinig roemrijke organisaties.”

Nico Baert nam het initiatief om zijn collega’s samen te brengen om een actieplan te bespreken. De grote opkomst op een eerste informatievergadering getuigt volgens Baert dat het hoog tijd was om het tij te doen keren.

De handelaars willen in de eerste plaats een duidelijke signalisatie. De andere voorstellen die werden gedaan zullen door een werkgroep worden bekeken en in samenspraak met de Handelsvereniging Grembergen, het stadsbestuur, de politie en de handelaars worden uitgewerkt. “De komende maanden kunnen we vanuit deze werkgroep zeker nog een aantal inspanningen en activiteiten verwachten”, aldus Nico Baert.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie