Dendermondse derby op eerste speeldag

Grembergen/Dendermonde – Dit wordt de affiche van de eerste speeldag van het voetbalseizoen 2008-2009 in Tweede Provinciale C. Op zondag 31 augustus staan beide ploegen, die elk hun eigen stek en stadion in Grembergen hebben, tegenover elkaar. Beide ploegen stond in competitieverband nooit eerder tegenover elkaar. Het wordt een duel om naar uit te kijken. Editie zal deze wedstrijd niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Een andere mooie affiche in dezelfde reeks enkele weken later op 14 september is SK Oudegem – Rapide Lebbeke. Lebbeke speelde enkele jaren geleden nog in vierde klasse.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord