Zoek

Snelbus tussen Aalst en Sint-Niklaas via Dendermonde

Dendermonde – De Lijn plant vanaf 14 december een nieuwe snelle busverbinding tussen Aalst en Sint-Niklaas via Dendermonde. “Wie vandaag van Aalst naar Sint-Niklaas wil, moet altijd overstappen. Lang geleden verdween de spoorverbinding tussen Aalst en Dendermonde, deze ontbrekende schakel wordt nu via de bus hersteld. Het nieuwe traject zorgt voor een nog betere bediening door het openbaar vervoer in de regio”, weet Bart Van Malderen, schepen van mobiliteit.

Op weekdagen zal de bus om het half uur rijden in de spits en om het uur tijdens de daluren. Ook op zaterdag en zondag rijdt de snelbus om het uur, behalve op zondagvoormiddag, dan is de frequentie beperkt tot twee ritten. De bus zal via Grembergen, Dendermonde centrum en Sint-Gillis rijden. De volgende stopplaatsen zijn voorzien: Kruisstraat in Sint-Gillis, Kerk Sint-Gillis, station Dendermonde, Brusselsestraat, Oude Vest, Scheldedreef, Dorp Grembergen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie