Zoeken

Zomerpetanque in Appels

zomerpetanqueappels.jpg

Appels – Er wordt een warme zomer voorspeld. KWB Appels hoeft alvast geen warm weer te hebben om opnieuw hun jaarlijkse zomerpetanque te organiseren. Al bijna vijftien jaar organiseert de KWB Appels enkele petanqueavonden tijdens de zomervakantie. “Iedere woensdagavond wordt er vanaf 19 uur gespeeld op de petanqueterreinen op de gemeenteschool in de Heirstraat. Iedereen is welkom, jong en oud, leden en niet-leden, mensen van Appels en ver daarbuiten”, vertelt voorzitter Jozef Peelman.

Het spelen verloopt vooral recreatief, met een klein competitief kantje. “Ieder spel wordt met andere ploegen gespeeld, die loten we iedere keer opnieuw met behulp van een spel kaarten. Zo leren we elkaar beter kennen”, gaat Peelman verder. Deelnemen is gratis. Er is dus geen enkele reden om thuis te blijven. “Het is sportief, goedkoop én nog gezond ook”, besluit Jozef Peelman. “Er wordt tijdens het spelen héél wat afgelachen.”

KWB Zomerpetanque, iedere woensdagavond in juli en augustus vanaf 19 uur in de Gemeenteschool van Appels. Meer informatie: 052 22 24 73

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie