Zoek

Middenschool Zwijveke voor de laatste keer te bezoeken

Dendermonde – Het einde van het schooljaar komt met rasse schreden dichterbij, en voor de middenschool Zwijveke wil dat onder andere zeggen dat de verhuis naar een nieuw gebouw aan de Begijnhoflaan er staat aan te komen. In de Zwijvickstraat in het centrum van Dendermonde neemt men daarom afscheid van het schoolgebouw.

Om iedereen de kans te geven de oude gebouwen nog eens te bewonderen en de vele oud-leerlingen een reis door hun herinnering te berzorgen, gooit de school zijn deuren nu zaterdag wagenwijd open. “Heel wat oud-leerkrachten en oud-leerlingen hebben ons al laten weten dat ze zeker een kijkje komen nemen tijdens deze gelegenheidstentoonstelling”, laat Jan Ruijgers, coördinator van middenschool Zwijveke, weten. “Dat doet ons uiteraard heel veel plezier. We zullen heel wat herinneringen kunnen ophalen.”

Iedereen is welkom van 10 uur tot 16 uur. Bovendien kan je nog eens een gedeelte van de tentoonstelling over 125 jaar Officieel Onderwijs Dendermonde gaan bezoeken. Foto’s die niet werden opgenomen in de eerste tentoonstelling zullen nu wel te zien zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie