Zoek

Juventusfeesten met Beach Party en Eddy Wally

Schoonaarde – Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juli vinden de jaarlijkse Juventusfeesten plaats op het voetbalterrein in Schoonaarde. Op vrijdag wordt een Beachparty met mini-beach en cocktailbar georganiseerd. Zaterdag vindt een minivoetbaltornooi met liefst 32 ploegen plaats. ’s Avonds treedt Eddy Wally op. De kinderdisco, de worp der gouden schoen en het opstijgen van een warme luchtballon vinden zondag plaats. De feestelijkheden worden afgesloten met een groot bal.

Meer informatie: www.fcjschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie