Zoeken

Oudleiding KSA Sint-Arout schenkt twee friteuses

Sint-Gillis – De oudleiders van KSA Sint-Arnout kijken met enige trots terug op de Extreme Fries Experience. Zaterdag pakten ze uit met de opbrengst tijdens een receptie in De Schuur.

De bedoeling van de frietfuif afgelopen mei was om genoeg geld in te zamelen om de jongens van KSA Sint-Arnout een  professionele maar vooral veilige friteuse te schenken. Die missie is méér dan geslaagd. Afgelopen zaterdag konden de oud-leiders zelfs twee friteuses bezorgen aan de verzamelde leiding van zowel de KSA als van Chiro Kreale. De overhandiging ging gepaard met een receptie voor al wie van ver of dichtbij bij de organisatie van de fuif betrokken was. Net zoals in mei kon ook deze avond op unanieme goedkeuring van alle aanwezigen arekenen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie