Zoeken

Grote Markt autovrij deze zomer – vervolg

Dendermonde – De Grote Markt is een hele zomervakantie autovrij, maar blijkbaar is de invoering van deze maatregel niet van een leien dakje gegaan. Al na enkele dagen waren er problemen: de proefopstelling kon het doorgaand verkeer niet weren. Daarom zal de stad de opstelling aanpassen en vanaf morgen, 8 juli, nadarhekken gebruiken.

De hekken komen aan de zijde van de Ridderstraat, waar de toegang tot de Grote Markt volledig afgesloten wordt voor alle autoverkeer. Gemotoriseerd verkeer dat het plein op of af wil, zal dat alleen nog kunnen via het Justitieplein. Bovendien zijn leveringen op de Grote Markt slechts toegestaan tussen half negen en elf uur ’s morgens, met een maximum duur van 30 minuten.

De stad vraagt handelaars en horeca om deze regeling te respecteren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie