Jeugddag en Speelplaneetfeest op 23 augustus

Dendermonde – Op zaterdag 23 augustus is het weer zover. De Jeugddag komt er aan! De Grote Markt wordt van 14 tot 18 uur omgetoverd tot een echt kidsdorp met doorlopend allerlei plezierige animaties, optredens, springkastelen, enzovoort.

Als kers op de taart komt de Kid’s Top 20 langs met Sam Gooris, Ellen Dufour en Christoph Stienlet (Bartje uit ‘Schuif Af’). Bovendien viert speelplein De Speelplaneet zijn tienjarig bestaan en dat moet uiteraard ook gevierd worden. Alle aanwezige kinderen worden getrakteerd op beestige spelletjes en supertoffe workshops. Het feest is gratis!

Meer informatie: 052 21 20 93 of jeugddienst@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie