Search

Gezondheidsfietstocht voor het hele gezin

gezondheidsfietstocht.jpg

Dendermonde – Op zondag 24 augustus organiseert Rotary Club Dendermonde samen met KINE 052 de tweede Gezondheidsfietstocht. Het gaat om een familiefietstocht, zonder tijdsdruk en beperkt in afstand (50 kilometer) met als basis de Ros Beiaardroute.

Voor minder getrainde fietsers worden er enkele kortere routes aangegeven. Dankzij de samenwerking met de kinesistenvereniging KINE 052 krijgen alle deelnemers de gelegenheid om een aantal elementaire gezondheidscriteria te laten meten zoals: bloeddruk, longinhoud, BMI e.d.

Deelnemers kunnen zich op 24 augustus vanaf 9 uur inschrijven aan de sporthal aan de Van Langenhovestraat in Sint-Gillis. Men kan tot en met 10.30 uur starten. Alle deelnemers ontvangen een ‘fitheidsattest’. De aankomst wordt voorzien tussen 15 en 17 uur. Deelnemen kost 5 euro (bij voorinschrijving) en 7 euro aan het vertrek. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meerijden.

Meer informatie: Vincent De Decker (052 21 80 31) en Herman De Cuyper (052 45 87 98).

Foto: Vincent De Decker van KINE 052.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie