Werkzaamheden Huis Van Winckel slechts beperkte invloed op programmering

huisvanwinckel.jpg

Dendermonde – In september starten de werkzaamheden aan Huis Van Winckel in de Kerkstraat. Het gebouw, dat zich naast cultuurcentrum Belgica bevindt, zal worden geïntegreerd in de bestaande accommodatie van het centrum. De werken zullen ongeveer zeven maanden duren en die periode zal vooral de dagprogrammering van het cultuurcentrum op andere locaties plaatsvinden. Schoolfilms en filmmatinees zullen tijdelijk in cinema Albert doorgaan. Het cultuurcentrum zal ook gedurende drie weken volledig dicht blijven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord