Zoeken

Werkzaamheden Huis Van Winckel slechts beperkte invloed op programmering

huisvanwinckel.jpg

Dendermonde – In september starten de werkzaamheden aan Huis Van Winckel in de Kerkstraat. Het gebouw, dat zich naast cultuurcentrum Belgica bevindt, zal worden geïntegreerd in de bestaande accommodatie van het centrum. De werken zullen ongeveer zeven maanden duren en die periode zal vooral de dagprogrammering van het cultuurcentrum op andere locaties plaatsvinden. Schoolfilms en filmmatinees zullen tijdelijk in cinema Albert doorgaan. Het cultuurcentrum zal ook gedurende drie weken volledig dicht blijven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie