Werkzaamheden Huis Van Winckel slechts beperkte invloed op programmering

huisvanwinckel.jpg

Dendermonde – In september starten de werkzaamheden aan Huis Van Winckel in de Kerkstraat. Het gebouw, dat zich naast cultuurcentrum Belgica bevindt, zal worden geïntegreerd in de bestaande accommodatie van het centrum. De werken zullen ongeveer zeven maanden duren en die periode zal vooral de dagprogrammering van het cultuurcentrum op andere locaties plaatsvinden. Schoolfilms en filmmatinees zullen tijdelijk in cinema Albert doorgaan. Het cultuurcentrum zal ook gedurende drie weken volledig dicht blijven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie