Internationaal Korfbaltornooi in Appels

Appels – Dit weekend, 16 en 17 augustus, organiseert Appels Korfbalclub voor de 12e keer haar Internationaal Ros Beiaardtornooi. In totaal zullen er 24 teams uit verschillende landen gedurende een héél weekend strijden om de Ros Beaairdtrofee. “Dit jaar zullen teams uit Spanje, Groot-Brittanie, Duitsland en België het tegen elkaar opnemen”, vertelt secretaris Thea De Raes. “De wedstrijden gaan door tussen 9.30 u en 17 uur. Prijsuitreiking op zondag om 17u15. Op zaterdag wordt tussendoor een penaltycup georganiseerd voor gemengde duo’s. De finale hiervan heeft plaats rond 18 uur.”

Naast korfballen wordt er in Appels ook gefeest, want zaterdagavond is er een grote verbroederingsfuif met alle teams, supporters en sympathisanten met als thema “Hollywood”.

De ambiance is verzekerd, daar een héél weekend in Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord