Zoeken

Internationaal Korfbaltornooi in Appels

Appels – Dit weekend, 16 en 17 augustus, organiseert Appels Korfbalclub voor de 12e keer haar Internationaal Ros Beiaardtornooi. In totaal zullen er 24 teams uit verschillende landen gedurende een héél weekend strijden om de Ros Beaairdtrofee. “Dit jaar zullen teams uit Spanje, Groot-Brittanie, Duitsland en België het tegen elkaar opnemen”, vertelt secretaris Thea De Raes. “De wedstrijden gaan door tussen 9.30 u en 17 uur. Prijsuitreiking op zondag om 17u15. Op zaterdag wordt tussendoor een penaltycup georganiseerd voor gemengde duo’s. De finale hiervan heeft plaats rond 18 uur.”

Naast korfballen wordt er in Appels ook gefeest, want zaterdagavond is er een grote verbroederingsfuif met alle teams, supporters en sympathisanten met als thema “Hollywood”.

De ambiance is verzekerd, daar een héél weekend in Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie