Vemmekens ‘In Extremis’ doorgespoeld

 

Sint-Gillis-Dendermonde – De sfeer zat er al goed in op de eerste dag van de 32e Half-oogstfeesten ‘Vemmekensspoeling’ in Dendermonde. De covergroep ‘In Extremis’ zorgde er voor dat de eerste dag met de nodige ambiance en sfeer werd afgesloten. Er werd bij het vallen van het duister al stevig gedanst in het stro  en het gouden gerstennat vloeide rijkelijk door de tapkranen.

‘In Extremis’ is een nieuwe coverband die ook in extremis werd opgericht. De groep bestaat uit Jan Van Rossem (zang, semi-akoestische gitaar, mondharmonica), Pascal Putteman (piano, zang) en Jorg D’Hondt (elektrische gitaar, zang).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord