Zoek

Vemmekens ‘In Extremis’ doorgespoeld

 

Sint-Gillis-Dendermonde – De sfeer zat er al goed in op de eerste dag van de 32e Half-oogstfeesten ‘Vemmekensspoeling’ in Dendermonde. De covergroep ‘In Extremis’ zorgde er voor dat de eerste dag met de nodige ambiance en sfeer werd afgesloten. Er werd bij het vallen van het duister al stevig gedanst in het stro  en het gouden gerstennat vloeide rijkelijk door de tapkranen.

‘In Extremis’ is een nieuwe coverband die ook in extremis werd opgericht. De groep bestaat uit Jan Van Rossem (zang, semi-akoestische gitaar, mondharmonica), Pascal Putteman (piano, zang) en Jorg D’Hondt (elektrische gitaar, zang).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie