Vemmekens ‘In Extremis’ doorgespoeld

 

Sint-Gillis-Dendermonde – De sfeer zat er al goed in op de eerste dag van de 32e Half-oogstfeesten ‘Vemmekensspoeling’ in Dendermonde. De covergroep ‘In Extremis’ zorgde er voor dat de eerste dag met de nodige ambiance en sfeer werd afgesloten. Er werd bij het vallen van het duister al stevig gedanst in het stro  en het gouden gerstennat vloeide rijkelijk door de tapkranen.

‘In Extremis’ is een nieuwe coverband die ook in extremis werd opgericht. De groep bestaat uit Jan Van Rossem (zang, semi-akoestische gitaar, mondharmonica), Pascal Putteman (piano, zang) en Jorg D’Hondt (elektrische gitaar, zang).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie