Dag met de burgemeester

Dendermonde – Burgemeester Piet Buyse nodigt alle Dendermondenaartjes tussen 6 en 12 jaar oud uit om met hem een dag door te brengen. Nu donderdag, 28 augustus, kan je samen met de burgemeester een bezoek brengen aan de brandweerkazerne. Je ziet er hoe alles er aan toe gaat, en kan zelf aan de slag met de waterslang of een ritje maken in een knalrode brandweerwagen.

Een dag doorbrengen met de burgemeester is niet alleen een leuke manier om de grote vakantie af te sluiten, het is bovendien helemaal gratis. Wat je wel moet doen, is laten weten dat je van de partij bent. Dat kan bij de jeugddienst van de stad op 052/21.20.93 of jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie