Grote Markt morgen alleen voor kinderen

Dendermonde – Morgen, zaterdag 23 augustus, is het feest voor alle jonge inwoners van Dendermonde. Op de Jeugddag wordt de Grote Markt omgetoverd tot een heus kidsdorp. In het tijdelijke kinderparadijs vind je doorlopend allerlei toffe animaties, optredens, springkastelen, enz…

Om het geheel nog beter te maken, komt de Kid’s Top 20 langs. Sam Gooris, Ellen Dufour en Christoph Stienlet (beter bekend als Bartje uit Schuif Af) geven in Dendermonde het beste van zichzelf.

Bovendien viert de Dendermondse speelpleinwerking de Speelplaneet dit jaar zijn tiende verjaardag. Ook dat is meer dan reden genoeg voor een kinderfeestje. Alle kinderen worden uitgenodigd voor een namiddag beestige spelletjes en supertoffe workshops.

De Jeugddag op de Grote Markt, zaterdag 23 augustus van 14.00 tot 18.00 uur, is helemaal gratis. Meer info bij de jeugddienst (052/21.20.93 of jeugddienst@dendermonde.be).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie