Terug naar school over propere fietspaden

Dendermonde – Een nieuw schooljaar betekent dat er opnieuw een hoop jonge fietsers door de stad rijden. Om het fietscomfort van al deze scholieren te verhogen, is de technische dienst van de stad sinds 18 augustus bezig met het borstelen van de fietspaden langs de gemeentelijke wegen. Tegelijk heeft Vlaams minister Hilde Crevits het Agentschap Wegen en Verkeer gevraagd ook de fietspaden langs de gewestwegen een extra veegbeurt te geven.

In Dendermonde en de deelgemeenten zijn 15 basisscholen en 10 secundaire scholen. Die brengen dagelijkse zo’n 12.000 op de been.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord