Zoek

Gratis met de bus op maandag en zaterdag

Dendermonde – Vanaf maandag, 1 september, kan iedereen in Dendermonde gratis de bus nemen op maandag en zaterdag. Deze gratis bussen komen in de plaats van het systeem waarbij Dendermondse kinderen gratis openbaar vervoer werd aangeboden.

Concreet kan iedereen vanaf 1 september 2008 op maandag (marktdag) en zaterdag gratis een lijnbus of belbus nemen op het Dendermondse grondgebied. Bij het opstappen vraag je je  gratis biljet bij de chauffeur. Zolang je binnen het Dendermonds grondgebied op- en afstapt, betaal je niets.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. “Deze gratis bussen komen in de plaats van het systeem waarbij Dendermondse kinderen gratis openbaar vervoer werd aangeboden.”. Komen in de plaats… betekent dit dan dat de kinderen geen buspasjes meer krijgen?

  2. Laat maar, heb het antwoord zelf al gevonden. De kinderen krijgen dus geen buspasjes meer. Wel een mooi initiatief om meer mensen bv. naar de markt te brengen, ik hoop nu dat enkele honderden kinderen uit de kinderopvang er geen slachtoffer van worden. Want daar worden in de vakanties die buspasjes gebruikt voor uitstappen en met het verdwijnen ervan zijn uitstappen meteen een stuk duurder geworden.

Geef een reactie