Kinderen kunnen ravotten op nieuw speeltuig

p1040042_.jpg

Dendermonde – De lagere school van het Sint-Vincentiusinstituut had deze week een grote verrassing voor de kinderen. Op de speelplaats werd een gloednieuw speeltuig geplaatst. Gisteren werd het speeltuig onthuld en ingezegend door EH Deken De Baere. “Zowel ouders als personeelsleden hebben zich ingezet tijdens schoolfeesten en allerlei activiteiten om het ‘Indianendorp ‘ te bekostigen. Het speeldorp is voorzien van een klimmuurtje, een loopbrug en een glijbaan. We danken alle personeelsleden en ouders voor hun bijdrage”, zei directeur Rita Buggenhout.

p1040032_.jpg

p1040034_.jpg

p1040040_.jpg

p1040041_.jpg

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord