Europees Kampioenschap in Baasrode

Baasrode – Nu zaterdag, 13 september, vindt in Baasrode het Europees Kampioenschap wielrennen van de Belgische Vrije Wielerbond -BVWB- plaats. De renners strijden vanaf 12.00 uur ’s middags voor de begeerde titel.

Het vertrek is aan café De Kring. Vandaar volgen ze een parcours langs de volgende straten Sint Ursmarusstraat, Rosstraat, Smeyskensstraat, Bookmolenstraat, Baasrodestraat, Broekkantstraat, Broekkouter, Baasrodestraat, Distelstraat, Schippersdijk, Geerstraat, Boerderijstraat, Bookmolenstraat, Rosstraat, Schuurkouter, Molenberg, Theo Vermijlenstraat, Driehuizen en Sint Ursmarusstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord