Zoeken

Europees Kampioenschap in Baasrode

Baasrode – Nu zaterdag, 13 september, vindt in Baasrode het Europees Kampioenschap wielrennen van de Belgische Vrije Wielerbond -BVWB- plaats. De renners strijden vanaf 12.00 uur ’s middags voor de begeerde titel.

Het vertrek is aan café De Kring. Vandaar volgen ze een parcours langs de volgende straten Sint Ursmarusstraat, Rosstraat, Smeyskensstraat, Bookmolenstraat, Baasrodestraat, Broekkantstraat, Broekkouter, Baasrodestraat, Distelstraat, Schippersdijk, Geerstraat, Boerderijstraat, Bookmolenstraat, Rosstraat, Schuurkouter, Molenberg, Theo Vermijlenstraat, Driehuizen en Sint Ursmarusstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie