Europees Kampioenschap in Baasrode

Baasrode – Nu zaterdag, 13 september, vindt in Baasrode het Europees Kampioenschap wielrennen van de Belgische Vrije Wielerbond -BVWB- plaats. De renners strijden vanaf 12.00 uur ’s middags voor de begeerde titel.

Het vertrek is aan café De Kring. Vandaar volgen ze een parcours langs de volgende straten Sint Ursmarusstraat, Rosstraat, Smeyskensstraat, Bookmolenstraat, Baasrodestraat, Broekkantstraat, Broekkouter, Baasrodestraat, Distelstraat, Schippersdijk, Geerstraat, Boerderijstraat, Bookmolenstraat, Rosstraat, Schuurkouter, Molenberg, Theo Vermijlenstraat, Driehuizen en Sint Ursmarusstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord