Europees Kampioenschap in Baasrode

Baasrode – Nu zaterdag, 13 september, vindt in Baasrode het Europees Kampioenschap wielrennen van de Belgische Vrije Wielerbond -BVWB- plaats. De renners strijden vanaf 12.00 uur ’s middags voor de begeerde titel.

Het vertrek is aan café De Kring. Vandaar volgen ze een parcours langs de volgende straten Sint Ursmarusstraat, Rosstraat, Smeyskensstraat, Bookmolenstraat, Baasrodestraat, Broekkantstraat, Broekkouter, Baasrodestraat, Distelstraat, Schippersdijk, Geerstraat, Boerderijstraat, Bookmolenstraat, Rosstraat, Schuurkouter, Molenberg, Theo Vermijlenstraat, Driehuizen en Sint Ursmarusstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie