Zoek

Vlaams Belang vraagt aandacht voor postkantoor

Nu woensdag zal het Vlaams Belang op de gemeenteraad aandacht vragen voor het Dendermondse postkantoor. Dat zal binnenkort tijdelijk sluiten voor verbouwingswerken. Gedurende enkele weken zouden aangetekende brieven en pakjes aan de achterzijde van het postgebouw opgehaald moeten worden. Voor anderen dingen, zoals bankverrichtingen, zullen klanten naar een buurgemeente moeten.

De oppositiepartij wil dat het stadsbestuur bij De Post pleit voor een volwaardig alternatief. Ook in het parlement zal de partij de zaak bepleiten bij minister Inge Vervotte.

“Het Vlaams Belang heeft er alle begrip voor dat het postkantoor aangepast moet worden in het licht van de veiligheid van de medewerkers, maar het is onaanvaardbaar dat een stad van meer dan 43.000 inwoners voor minstens vijf weken zonder postkantoor wordt gezet”, aldus Barbara Pas in een mededeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie