Vlaams Belang vraagt aandacht voor postkantoor

Nu woensdag zal het Vlaams Belang op de gemeenteraad aandacht vragen voor het Dendermondse postkantoor. Dat zal binnenkort tijdelijk sluiten voor verbouwingswerken. Gedurende enkele weken zouden aangetekende brieven en pakjes aan de achterzijde van het postgebouw opgehaald moeten worden. Voor anderen dingen, zoals bankverrichtingen, zullen klanten naar een buurgemeente moeten.

De oppositiepartij wil dat het stadsbestuur bij De Post pleit voor een volwaardig alternatief. Ook in het parlement zal de partij de zaak bepleiten bij minister Inge Vervotte.

“Het Vlaams Belang heeft er alle begrip voor dat het postkantoor aangepast moet worden in het licht van de veiligheid van de medewerkers, maar het is onaanvaardbaar dat een stad van meer dan 43.000 inwoners voor minstens vijf weken zonder postkantoor wordt gezet”, aldus Barbara Pas in een mededeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie