Zoek

Dweis serveert ontbijt op 5 oktober

Dendermonde – “Onze welgekende ontbijtactie komt er weer aan”, laat Peter Scholliers van de carnavalgroep Dweis weten. “U kan op zondag 5 oktober weer genieten van een ontbijtpakket met onder meer pistolet, sandwich, fruitsap, gekookt ei, peperkoek, speculoos, fruit, boter, confituur, smeerkaas, choco, yoghurt, …”

Een ontbijtpakket kost nog steeds 6 euro per persoon en wordt bij u thuis geleverd. Bestellen kan door uw naam, adres, telefoonnummer en aantal ontbijten te e-mailen naar ontbijt@dweis.be. Of door te bellen naar 0477 41 83 35. Bestellen kan tot zondag 28 september.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie