Dweis serveert ontbijt op 5 oktober

Dendermonde – “Onze welgekende ontbijtactie komt er weer aan”, laat Peter Scholliers van de carnavalgroep Dweis weten. “U kan op zondag 5 oktober weer genieten van een ontbijtpakket met onder meer pistolet, sandwich, fruitsap, gekookt ei, peperkoek, speculoos, fruit, boter, confituur, smeerkaas, choco, yoghurt, …”

Een ontbijtpakket kost nog steeds 6 euro per persoon en wordt bij u thuis geleverd. Bestellen kan door uw naam, adres, telefoonnummer en aantal ontbijten te e-mailen naar ontbijt@dweis.be. Of door te bellen naar 0477 41 83 35. Bestellen kan tot zondag 28 september.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord