Vertragen kabels de herstellingswerken in Baasrode?

Baasrode – Waar de weg verzakt is in Baasrode worden de rioolbuizen gekruist door een glasvezel- en coaxkabel van Belgacom. Dit betekent dat de vernieuwing van de riolering sterk bemoeilijkt wordt. Bovendien zou het kunnen dat de Belgacomkabels verlegd moeten worden, wat meteen 4 maanden vertraging zou meebrengen.

Pas wanneer de aannemer officieel in het bezit is van alle plannen van de aanwezige nutsleidingen, zal hij enkele sonderingen uitvoeren. Die zullen kunnen dan aantonen of de vernieuwingswerken uitvoerbaar zijn zonder dat de kabels verlegd moeten worden. Als dat het geval is, dan kan de vernieuwing van de riolering eind oktober 2008, als de weersomstandigheden meezitten, van start gaan. Als blijkt dat de Belgacomkabels écht in de weg liggen en dus moeten verlegd worden, moeten de werken uitgesteld worden. In Baasrode houdt men de vingers gekruist.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie