Zoek

Drie maal woordwaarde, zaterdag in het VTI

Dendermonde – De Dendermondse Scrabblevereniging ’t Peirt begint dit jaar aan zijn 18de levensjaar en wordt dus volwassen. Nu zaterdag, 27 september, beleeft de club het hoogtepunt van het jaar tijdens de interclubwedstrijd. Daarbij komen zo’n 150 spelers uit Vlaanderen en Nederland naar Dendermonde afgezakt om elkaar te bestoken met lange, correcte woorden.

Wie interesse heeft om in clubverband Scrabble te spelen, moet eens een kijkje gaan nemen zaterdag in het VTI of eens langs gaan in cafĂ© ’t Peirt (twee maal per maand op zondagvoormiddag) of het Gildenhuis in Appels (twee maal per maand op woensdagavond).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie