Praat eens met je apparaat

Baasrode – De apparaten waarmee we ons huis vullen, worden er niet simpeler op. Bij sommige zit al een handleiding zo dik als een telefoonboek. Wie moeite heeft om met de GSM, de DVD-speler of fototoestel te werken, kan terecht op een cursus Praten met Apparaten. In samenwerking met Leerpunt Dendermonde en onder leiding van Luc Verhoeven leren de deelnemers op een toffe manier zelfstandig omgaan met de moderne technieken van vandaag.

De cursus gaat door van 2 oktober tot en met 10 februari 2009, telkens van 9.30 tot 12 uur in LDC ’t Plein, Kloosterstraat 30 te Baasrode. Inschrijven kan tot en met donderdag 2 oktober bij Cindy Vanhoomissen, tel. 052-25 70 90.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie