Zoeken

Dendermonde heeft al 148.050 liter stookolie nodig

Dendermonde – De stookolieactie van sp.a Dendermonde is een groot succes. De bedoeling is om gezamenlijk een grote hoeveelheid stookolie te bestellen om zo een goedkopere prijs af te dwingen. Bij sp.a lijken ze alvast te slagen in hun opzet. “De afgelopen weken werden we overrompeld met inschrijvingsformulieren: zowel bestellingen van 500 liter tot grotere bestellingen tot 2500 liter vonden hun weg naar onze brievenbus.”, vertelt Rik Van Beveren (ondervoorzitter sp.a Dendermonde).

In Aalter protesteerden eerder deze week de stookoliehandelaars tegen het opzet van sp.a. Ze zijn ongelukkig omdat ze onder hun prijs moeten verkopen en dat vooral de kleine handelaars slachtoffer zijn van deze actie. In Dendermonde ondervonden ze nog geen weerstand van de leveranciers, integendeel. “We kregen al een telefoon van een geïnteresseerde stookolieleverancier”, vertelt Van Beveren. “Diegene die ons de beste voorwaarden kan geven zal de stookolie dan leveren in de eerste helft van oktober.”

Mensen die nog willen mee doen, kunnen zich nog melden tot 30 september.
Meer info: www.stookolieactie.be – Rik Van Beveren – info@stookolieactie.be of 0476 795 785

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie