Zoek

Op weg naar het beloofde land

Grembergen – Op zaterdag 27 september vindt in de parochiekerk Sint Margaretha in Grembergen een unieke eucharistieviering plaats. Naar aanleiding van het laatzomerfeest van het woon- en zorgcentrum Sint Antonius vindt een viering plaats rond het thema ‘Het Beloofde Land’ met uitsluitend Joodse of hebreeuwse liederen.

De viering wordt opgeluisterd door een gelegenheidskoor bestaande uit leden van het parochiekoor, zingzondag, het koor van het woon- en zorgcentrum, het koor van de Vlaamse kring Sint Lutgardis en vrijwilligers die betrokken zijn bij de verenigingen in Grembergen.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Johan Piryns (piano) en Frank Nobels (klarinet). Dirigent is Koen Van Herreweegen. De viering wordt voorgegaan door E.H. Daniël Hautekeete. De aanvang is voorzien om 19 uur. Op zondag 28 september vindt in het woon- en zorgcentrum het traditioneel eetfestijn, rondleidingen en een fototentoonstelling plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie