Tomas vertrekt naar Hawaï

Baasrode – Vandaag vertrekt de Dendermondse triatleet Tomas Mannaert naar Hawaï om er deel te nemen aan de ‘Iron Man’.

“Over mijn voorbereiding wil ik het niet meer hebben. Ik heb gedaan wat ik kon en daarmee zal ik het moeten doen. Helaas, heb ik problemen met de knie. Ik leg me neer bij gelijk welke uitslag. Het is het einde van de wereld niet. Misschien kijk je nu wel raar op, maar dit mijn manier om rustig te worden en me mentaal scherp te houden. De druk wegnemen bij jezelf. Op het moment zelf sta je meteen geconcentreerd. Als ze zaterdagochtend zullen afroepen dat we in het water mogen gaan zal het hartritme wel vanzelf stijgen, geen nood. Toch kijk ik er ook een heel klein beetje tegen op. Ik reis volledig alleen en dit 36 uur lang of 18.000 kilometer. Hopelijk komt mijn materiaal zonder beschadigingen aan op Hawaï”, aldus Tomas Mannaert in een e-mail naar zijn supporters.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie