Zoek

Dynamic blijft aan de top

dynamic20081019.jpg

Dendermonde – Op zondag 12 oktober organiseerde Vlamo in het cultureel centrum “De Pit” in Buggenhout de provinciale wedstrijd voor harmonieën en fanfares. De Dendermondse Dynamic Symphonic Band onder leiding van hun gerenommeerde dirigent Geert Baetens trad hierbij aan in de hoogste afdeling.

Voor een volle zaal van muziekkenners trokken de 87 muzikanten alle registers open. Met “Aurora” van Thomas Doss en “Poéme Montagnard” van Jan Van der Roost werd immers een beroep gedaan op het muzikale kunnen van alle leden. Niet alleen de toeschouwers waren onder de indruk van de prestatie van het orkest, maar ook de jury want met een score van niet minder dan 90% (grootste onderscheiding) werd Dynamic tot provinciaal kampioen gekroond. Een bevestiging van de kwaliteit die dit orkest al jaren kenmerkt en de zoveelste titel op rij.

Dankzij deze overwinning wordt het orkest nu ook verwacht op 6 december in het Lemmensinstituut waar men zal trachten om ook de nationale titel in de wacht te slepen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie