Zoek

Halloween in Dendermonde

Dendermonde – Wie vanavond langs gaat op de Grote Markt, moet niet raar opkijken, wanneer het vreemde wezens ziet lopen. In verschillende Horeca-zaken wordt er vanavond immers een Halloweenparty georganiseerd. In Paddy’s Irish Pub vindt er een heuse thema-avond plaats. Ook in Barbuda kan je gerust even gaan griezelen. Tot slot zal ook Den Helleput omgetoverd worden tot griezelhuis. DJ Mano zal je daar vergasten op de meest griezelige muziek.

Zaterdag 1 november is er ook in Het Fabriek een heuse Halloweenparty.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie