Zoek

Werken Koning Albertstraat uitgesteld tot lente

Sint-Gillis – De werken in de Koning Albertstraat, waarvoor de start voorzien was begin november 2008, zijn uitgesteld. In de straat komt een volledig nieuwe riolering, inclusief een aparte buis voor het regenwater. Omdat te veel nutsleidingen moeten verplaatst worden, is de oorspronkelijke planning niet haalbaar voor de aannemer.

De aannemer zou wel eind november, begin december kunnen beginnen. Maar, dat zou betekenen dat de straat openengebroken is tijdens de winter én eindejaarsperiode. Om de hinder tijdens die periode van slecht weer zoveel mogelijk te vermijden, heeft het stadsbestuur beslist de werken – die zo’n 7 maanden zouden duren –  te laten starten in het voorjaar van 2009. De bewoners krijgen later nog informatie over de precieze datum.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Uitgesteld, met een hoop uitvluchten! Want zo noem ik het.
    Het stadsbestuur wil niet zeggen, en dat is begrijpelijk, dat ze het geld liever ergens anders aan wil besteden dan aan de erbarmelijke toestand waarin deze straat zich al meer dan een jaar bevindt.
    Het zou de eerste niet zijn die er zijn evenwicht verliest en even van naderbij kennis maakt met de verhardde ondergrond, voor zover die verhard genoemd kan worden tenminste.
    Dat de werken worden uitgesteld, daar kan ik me nog in vinden, dat men de ware reden niet opgeeft, dat draagt niet bij tot een vertrouwen in de beleidsvoerders.
    Wat zal hun volgende leugen zijn???

Geef een reactie