Griezelen in en rond ’t Kraaiennest

Grembergen – Vrijdag 31 oktober spookt op vele plaatsen in Dendermonde, ook in Grembergen. De oudervereniging van de plaatselijke gemeentelijke basisschool ’t Kraaiennest maakt van Halloween een gezinshappening voor jong en oud. Daarvoor gaan ze met JH Snuffel in zee. In het jeugdhuis kan de oudere jeugd van Grembergen en omstreken diezelfde avond om negen uur beginnen aan de Halloween-party.

Als het donker is, om half zeven, is het verzamelen geblazen aan de Griezelschool ’t Kraaiennest. De jongsten, dat zijn de kleuters en leerlingen van het eerste en tweede leerjaar, vieren die avond de Griezelkermis. Op en rond de school is er een Trollen-verteltent, Tovenaarsdozen, Spinnenparcours, Heksenschilderij, Spokenuur, Skeletlopen en veel meer. Om nachtmerries te vermijden begeleiden de ouders hun jongen kinderen.

HalloweenDe oudere kinderen, vanaf het derde leerjaar, trekken er op uit. Met fakkels als lichtbron en begeleid door vuurspuwers gaan ze op griezeltocht. De grote jongens en meisjes worden tijdens deze tocht begeleid door enkele volwassenen – ouders kunnen maar moeten niet mee. Als ze niet op tocht durven, kunnen ze terecht in de Griezelbar.

Na de tocht komt iedereen weer samen aan het Kraaiennest voor een lekkere kom pompoensoep.

Inschrijvingsgeld bedraagt 1 euro per kind (soep inbegrepen). Deze activiteit staat open voor iedereen, dus ook voor kinderen die niet naar school gaan in ’t Kraaiennest.

Inschrijven en meer info via halloween.grembergen@live.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie