Alex Agnew op 19 december in Zenith

Sint-Gillis – Op vrijdag 19 december treedt stand up comedian Alex Agnew op in jeugdhuis Zenith. Hij was de eerste Belg die ooit het prestigieuze Leids Cabaret Festival won. “Wij zijn trots dat we hem opnieuw naar Zenith konden halen,” zegt Toon Vermeir van Comedy Crew Zenith. “We hebben intussen de goede gewoonte artiesten te strikken op het einde van hun try-out periode, net op dat spannende en magische moment waarop alles mooi op z’n plaats valt. Dat is dit keer niet anders. Alex’s nieuwe show ‘More Human Than Human’ gaat in januari in première. In Zenith krijg je ongetwijfeld een hilarische preview te zien.” De lachspieren worden vooraf opgewarmd door het improvisatiegezelschap The Lunatics.

Meer informatie en reservering: comedy@jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie