Zoeken

Eerste overwinning voor ereklasser Oudegem, B-ploeg ronde verder in OVV-Beker

Oudegem – Volleybalclub Oudegem behaalde gisteren haar eerste overwinning in de ereklasse van het vrouwenvolleybal. Oudegem verloor de eerste vier competitiewedstrijden en werd vorige week nog nipt uitgeschakeld in de Beker van BelgiĆ«. Gisteren was het eindelijk raak voor VCO. Het stuurde Zandhoven met 3-1 huiswaarts. Oudegem startte erg gemotiveerd aan de wedstrijd en het haalde de eerste set binnen met 25-18. Zandhoven haalde de tweede set binnen, met 24-26, maar het had hier wel twee setballen voor nodig. Oudegem herpakte zich echter en haalde op een onwaarschijnlijke manier de derde set binnen met 25-11. In de vierde set kon Oudegem pas na een 14-14 Zandhoven volledig uittellen, 25-17 werd het.

In de 1/16-finales van de Beker van Oost-Vlaanderen won eerste provincialer Oudegem B van Belsele (tweede provinciale) met 3-0. De overwinning zal voor de jonge ploeg zeker deugd gedaan hebben, want na drie overwinningen op rij in de competitie verloor het haar laatste twee wedstrijden.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie