Zoek

Nieuwe hoofdtrainer voor KAV Dendermonde

Dendermonde – KAV Dendermonde zou sinds vorige week een nieuwe hoofdtrainer hebben. De club zou een eind hebben gemaakt aan zijn overeenkomst met Dirk De Ferrerre. Het clubbestuur zou meteen ook Kris Collaert aangeduid hebben als de nieuwe hoofdtrainer. Hij zal samen met hulptrainer Wim Moens een team vormen om de eerste ploeg van KAV Dendermonde te trainen. Kris Collaert is al een tijd coördinator van de jeugdafdelingen van de club.

kriscollaert2.jpg

Kris Collaert, de nieuwe hoofdtrainer van KAV Dendermonde. (archieffoto)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie