Nieuwe hoofdtrainer voor KAV Dendermonde

Dendermonde – KAV Dendermonde zou sinds vorige week een nieuwe hoofdtrainer hebben. De club zou een eind hebben gemaakt aan zijn overeenkomst met Dirk De Ferrerre. Het clubbestuur zou meteen ook Kris Collaert aangeduid hebben als de nieuwe hoofdtrainer. Hij zal samen met hulptrainer Wim Moens een team vormen om de eerste ploeg van KAV Dendermonde te trainen. Kris Collaert is al een tijd coördinator van de jeugdafdelingen van de club.

kriscollaert2.jpg

Kris Collaert, de nieuwe hoofdtrainer van KAV Dendermonde. (archieffoto)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie