Het Laar haalt hoogste milieuscore

Dendermonde – De logo’s van Milieu Op School zijn weer uitgereikt. Dit jaar behaalde BuSO Het Laar in Dendermonde het derde en laatste logo. Daarmee scoort de school uitstekend wat betreft milieubeleid. Vorig jaar haalde ook basisschool ’t Vlasbloempje in Grembergen het derde logo binnen.De gemeentelijke basisschool in de Boonwijk zette zijn in 2008 zijn eerste stap en behaalde het eerste MOS-logo.

Elk jaar reikt een jury de groene eretekens uit aan Vlaamse scholen die werk maken van afvalpreventie, verkeer, zuinigheid wat betreft water en energie, én plaats maken voor natuur op school.

Toevoeging 21/11/08

De directie van Het Laar stuurde onderstaande groepsfoto van de fiere leerlingen door. We publiceren hem met veel plezier.

Het Laar haalt hoogste milieuscore

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

 1. hey,
  alvast nen dikke proficiat met het logo
  ik ben daar heel blij mee dat jullie het zo goed doen
  ik hoop dat juliie mij nog kennen heb bij meester jos en joris gezetten
  en vroeg mij af hoe het met jullie gaat
  met mij alvast super goed
  vele groetjes toyka

Geef een antwoord