Sinterklaas komt naar Dendermonde

Dendermonde – Sinterklaas komt op zondag 23 november aan in Dendermonde. Alle kindjes worden verwacht vanaf 14:30 op de Grote Markt. Moest de Sint op zich laten wachten kunnen de kinderen zich laten schminken, enkele circustechnieken aanleren of uit de bol gaan met het swingend kinderprogramma van Rudy’s danspaleis. Ondertussen zorgt de stadsbeiaardier voor Sinterklaasliedjes. Niemand minder dan schepen van jeugd Marius Meremans zal de rol van presentator op zich nemen.

Sinterklaas en zijn Pieten hebben voor alle kindjes – brave én stoute – een geschenkje mee.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie