KAVD verliest derby, trainerswissel heeft geen effect

Dendermonde – KAV Dendermonde verloor dit weekend opnieuw met zware cijfers. Dit keer kreeg het zes doelpunten om de oren van stadsgenoot Oudegem, die zo zijn tweede plaats in de stand verstevigd. KAVD, vorig jaar bijna kampioen, zakt steeds verder weg. De trainerswissel heeft voorlopig dus nog geen effect. Kris Collaert is er als nieuwe T1 nog niet in geslaagd het tij te doen keren. Dendermonde kreeg de laatste twee wedstrijden maar liefst elf doelpunten om de oren en kon geen enkele keer scoren. De ploeg verloor ook zijn laatste vijf wedstrijden en zette daar tevens een erbarmelijk doelpuntensaldo tegenover. De defensie slikte 22 doelpunten en de aanval kon zich slechts 3 keer doordrukken in een doelpunt. Er lijkt nog héél wat werk aan de winkel bij KAVD, wil het weer in de subtop eindigen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie