Jeugdtornooi krachtbal op 6 december

Baasrode – Nu zaterdag 6 december organiseert ’t Botterken Baasrode het laatste jeugdtornooi dat kadert in de regionale herfstcompetitie. Voor dit tornooi, dat plaatsvindt van 9.30 uur tot 12.30 uur, zakken heel wat teams af naar het krachtbalterrein aan de Molenberg in Baasrode.

Naast de favorieten uit Aalst en Opstal zullen ook de pupillenteams van Temse, Buggenhout en uiteraard Baasrode van de partij zijn. De club heeft uiteraard ook een uitnodiging gestuurd aan de Sint met de vraag om even langs te komen op deze speciale dag. Hij wordt, als hij het niet te druk heeft uiteraard, verwacht rond 10.30 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie