Zoek

The Hickey Underworld nu zaterdag in Zenith

Sint-Gillis – Op zaterdag 13 december staan The Rones en The Hickey Underworld, die beiden deze zomer onder andere op Pukkelpop speelden, in jeugdhuis Zenith op het podium.

Limburgse ” debutanten “The Rones wonnen een aantal jaar geleden Limbomania en brachten vorig jaar de ep “Nonsense & Crackwhores” uit . Net als op die plaat werkte de groep voor haar net verschenen full-cd-debuut “Sinner Songs” samen met producer Luuk Cox (Shameboy). Het resultaat is een straf en opvallend divers album vol dreigende industrial trashrock, doorspekt met wat ruwe elektronica. Duidelijk durf en talent te over, deze Limburgers!

The Hickey Underworld won in 2006 verrassend Humo’s Rockrally. Twee jaar en een reeks indrukwekkende concerten later op podia zoals Dour, Pukkelpop en het Nederlandse ZXZW is hun debuutalbum een feit. De productie gaven ze in handen van de popkeizers van Das Pop. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat.

Tickets zijn te verkrijgen in café Escapade en kosten slechts 5 euro.

http://www.myspace.com/therones
http://www.myspace.com/thehickeyunderworldmusic

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie