Search

OCMW-raadslid Johan Baert neemt ontslag uit Vl.Pro

Dendermonde – Soms heeft nationale politieke actualiteit gevolgen op het lokale niveau. De teloorgang van de VlaamsProgressieven, bijvoorbeeld. OCMW-raadslid Johan Baert neemt ontslag uit de partij “die sinds mijn jeugd deel heeft uitgemaakt van mijn denken en politiek handelen.” Hij schaart zich daarbij uitdrukkelijk achter nationaal boegbeeld Bert Anciaux.

Johan Baert is al bijna 15 jaar OCMW-raadslid in Dendermonde en daarmee momenteel het raadslid met het meest jaren dienst. In een mededeling laat hij weten om dat zeker tot 2012 te blijven om “vanuit mijn ervaring samen met anderen het vernieuwde ouderenbeleid en het lokale sociaal beleid in Dendermonde verder uit te bouwen.”

“Als OCMW-raadslid zal ik verder als onafhankelijke actief samenwerken met de SP.a-fractie in de huidige meerderheid”, aldus nog Baert.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie