Belgica investeert in een betere beleving voor gehoorgestoorden

Dendermonde – Het cultuurcentrum investeert een éénmalige huuropbrengst van 33.000 euro in apparatuur om gehoorgestoorden een betere beleving te bezorgen. “Einde zomer werd Belgica afgehuurd door een televisiemaatschappij om een programma op te nemen. Dit heeft een bedrag opgeleverd dat we duurzaam willen investeren. Aangezien de vzw programmatie zelf maar investeringen kan doen tot 7.000 euro storten we deze aan de stad omdat deze wel degelijk volop aan investeringen kan doen. De centen, 33.000 euro, zullen aangewend worden om o.a. een ringleiding voor gehoorgestoorden aan te leggen, de geluidsapparatuur te verbeteren en bewegend licht aan te schaffen. Op dit ogenblik buigen onze technici zich over de mogelijke aankopen, nadien zullen uiteraard bestekken worden uitgeschreven”, aldus schepen voor cultuur Marius Meremans.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie